It’s just Who?

Hello hey, mitt namn är Rikard Häll. En frilansande grafisk formgivare, illustratör & animatör baserad i Tibro/Karlsborg, Västra Götaland.

Jag började tidigt att intressera mig för alla sorters visuella uttryck. Att rita och måla var något jag föll för i tidig ålder och har alltid älskat att uttrycka mig just visuellt.

Då jag även är väldigt musikintresserad och har spelat gitarr i olika band genom åren blev det naturligt att jag startade min visuella bana där genom att designa och illustrera logotyper, skivomslag och bandtröjor.

Att äga och driva sin egna designbyrå är verkligen en dröm som gått i uppfyllelse för mig. Min pappa drev egen firma i många år när han levde och det är något jag är stolt över, att han kämpade, för det han brann för, med hjälp och stöttning av min mamma. Detta är något som har format och inspirerat mig själv att göra desamma, fast på mitt sätt.

It’s just me! Aktiebolag

En designstudio – specialiserad på grafisk design, motion graphics och illustration.

Grafisk design har alltid varit grunden, det bidrar till att jag alltid har kundens varumärke med mig när jag skapar content. För enligt mig är det extremt viktigt, att i alla kanaler och tillfällen som ett varumärke kommunicerar – alltid ska finnas en tydlig branding i grunden. För utan den minns ingen vem du är. Det är ett långsiktigt spel som helst ska lägga tyngd i både kort och lång marknadsföring – alltså emotionell varumärkesbyggande och mer kortsiktig säljinsats. För att nå både nuvarande och potentiella kunder.

Sedan jag startade aktiebolaget och lade ner den enskilda firman 2018 har jag samarbetat med många härliga kunder. Några utav dom är Mio, SVT, Paradox Interactive, Motor Trend, Qmatic, Ljusgårda, Tibro kommun, Karlsborgs kommun och Frame break.

Förutom grafisk design fokuserar jag även på illustration och animation. Att med animation kunna berätta historier och hjälpa andra att sälja sina tjänster eller produkter på ett intressant sätt. Att med rörelse och ljud kunna förmedla och fånga människors uppmärksamhet på ett helt annat sätt än med traditionella medier. Well, i grunden så handlar det om att lösa mina kunders problem på olika sätt.

Hör av dig med ditt så tar vi ett möte för att se hur vi ska lösa det!

Mvh
Rikard Häll
rikard@itsjustme.se
+46 (0) 70 227 57 83

PS. Förutom här på itsjustme.se kan du följa oss på Instagram, Facebook och LinkedIn.